Od 8. do 11. marca 2023 je v Gornji Radgoni potekal sejem Megra, mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij. Sejem je pritegnil tudi veliko mladih, ki šele iščejo svojo poklicno pot.
Na sejmu se je s svojimi programi predstavila naša višja strokovna šola. Bodoči študentje so imeli priložnost podrobneje spoznati naše programe, kar jim bo pomagalo pri odločitvi, kaj želijo v življenju po diplomi. Bodoči Zanimali so se za možnosti raziskovalne dejavnosti na šoli, želeli so izvedeti, kako bodo opravljali prakso in kakšne delovne izkušnje bodo lahko pridobili med študijem, predstavili smo jim tudi možnosti pridobivanja izkušenj v tujini in vključevanje v različne projekte in programe, ki jim izboljšajo njihove karierne priložnosti.
Sejem Megra je zagotovo prispeval k večji prepoznavnosti naše višje strokovne šole in k zanimanju študentov za vpis v naše programe ter jim omogočil pridobitev ključnih informacij za načrtovanje njihove bodoče karierne poti.

Skip to content