Na INFORMATIVNEM DNEVU , ki je potekal v:

  • v petek 16.2.2024 dopoldan ob 10.00 uri ali popoldan ob 16.00 uri v predavalnici D12;
  •  v soboto 17.2.2024 dopoldan ob 9.00 uri v predavalnici D12;

smo predstavili šolo, pogoje študija, opremo s katero delamo, potek šolanja in vse kar  vas zanima o vpisu v enega od štirih programov študija za inženirja Gradbeništva, Avtoservisnega inženirja ali inženirja Mehatronike in Strojništva. V vseh štirih programih lahko izbirate med rednim študijem in izrednim študijem (študijem ob delu).

Hvala vam za vaš obisk in vsa vprašanja, ki ste nam jih postavili v povezavi s študijem pri nas. Odgovorili smo na vaša vprašanja, zato si jih lahko vsi preberete še na spodnji povezavi. Morda boste dobili prav tisto informacijo, ki ste jo tudi sami iskali že prej.

Tukaj so zbrani odgovori na vaša vprašanja, ki ste jih zastavili na informativnem dnevu ali preko zgornjega vprašalnika.

Na informativnem dnevu so se predstavila tudi nekatera podjetja, ki sodelujejo tudi z VSŠ in omogočajo praktično izobraževanje. V galeriji je zbranih nekaj utrinkov s predstavitve informativnega dne na VSŠ 2024.


 

Katere smeri lahkom študirate na VSŠ Celje?

Na VSŠ lahko izberete enega od štirih programov študija za inženirja Gradbeništva, Avtoservisnega inženirja ali inženirja Mehatronike in Strojništva. V vseh štirih programih lahko izbirate med rednim študijem in izrednim študijem (študijem ob delu). Več informacij o študiju >>

Vse programe lahko vpišiete kot redni ali izredni (ob delu) študij.  Za več informacij o posameznem študijskem programu kliknite na sličico programa spodaj.

Za več informacij o programu klikni na sliko. Za več informacij o programu klikni na sliko.
Za več informacij o programu klikni na sliko. Za več informacij o programu klikni na sliko.

 

Če vas še karkoli zanima glede študija in vpisa na lahko pišete (E-pošta: vss@sc-celje.si ) ali nas pokličete na telefon 03/428-58-53 .

Z veseljem si bomo vzeli čas za pogovor in vam odgovorili na vprašanja.

 

ŠOLSKI CENTER CELJE
VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Pot na Lavo 22, 3000 Celje – SI

 (Google zemljevid)

Telefon: 03/428-58-53
E-pošta: vss@sc-celje.si

Spletna stran: vss.sc-celje.si

IBAN: SI 56 0110 0603 069 6740
BIC banke: BSLJSI2X
Davčna številka: 76965007
Matična številka: 5082692007

 

Skip to content