Podelitev diplom našim študentom je zelo svečan dogodek.
Diploma je plačilo za vsa odrekanja v času študija, je priznanje za pridobljeno znanje in vzpodbuda za strokovno delo v svojem novem poklicu inženirja.

Podelitev diplom 2023

Na Višji strokovni šoli Šolskega centra Celje smo 22. novembra 2023 v Narodnem domu v Celju podelili diplome 26. generaciji diplomantov naše šole.
V letošnjem letu si je z diplomo pridobilo strokovni naziv inženir oz. inženirka 97 diplomantov, in sicer 56 iz strojništva, 11 iz področja gradbeništva, 23 iz mehatronike in 70 iz avtoservisnega menedžmenta. Med diplomanti je 30 študentov rednega in 67 študentov izrednega študija. V 27 letih delovanja višje strokovne šole je na naši šoli diplomiralo 2.869 diplomantov v petih višješolskih programih.

Višja strokovna šola že šestindvajset let sodeluje pri izobraževanju in vzgoji inženirskega kadra v slovenskem prostoru. Vseh teh rezultatov pa ne bi bilo brez dobrega predavateljskega kadra in dobrega sodelovanja z gospodarstvom. Povezuje nas praktično izobraževanje študentov, reševanje realnih problemov v podjetjih skozi nastajanje diplomskih del in predavatelji, ki prihajajo iz gospodarstva. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem predavateljem, mentorjem in predstavnikom gospodarstva za nenadomestljiv prispevek k izvedbi izobraževalnega procesa in s tem tudi k uspešnemu delu naše šole.

Tudi letos smo podelili nagrade najboljšim diplomantom generacije 2023 in to so:
Janez Dolenc – ASM,
Jaka Bračič – GRA,
Gal Ozebek – MEH in
Dino Druks – STR.

Zlati diplomant 2023 pa jeDino Druks.

Priznanje Naj mentor 2023 pa si je prislužil dr. Ivan Gubenšek, saj je bil v tem letu mentor 25 diplomantom. 

Zlatnik za najboljšega diplomanta.

 

Diplomanti programa Gradbeništvo v letu 2023.

 

Diplomanti programa Avtoservisni menedžment 2023.

 

Diplomanti programa Mehatronika v letu 2023.

 

Diplomanti programa Strojništvo v letu 2023.

 

Najboljši diplomanti po študijskih programih v letu 2023.

 

Dino Druks, prejemnik zlatnika za najboljšega diplomanta v letu 2023.

_________________________________________

Podelitev diplom 2022

Na Višji strokovni šoli Šolskega centra Celje smo 24. novembra 2022 v Narodnem domu v Celju podelili diplome 25. generaciji diplomantov naše šole.
V letošnjem letu si je z diplomo pridobilo strokovni naziv inženir oz. inženirka 105 diplomantov, in sicer 41 iz strojništva, 19 iz področja gradbeništva, 35 iz mehatronike in 10 iz avtoservisnega menedžmenta. Med diplomanti je 64 študentov rednega in 41 študentov izrednega študija. V 26 letih delovanja višje strokovne šole je na naši šoli diplomiralo 2.772 diplomantov v petih višješolskih programih.

Višja strokovna šola že šestindvajset let sodeluje pri izobraževanju in vzgoji inženirskega kadra v slovenskem prostoru. Vseh teh rezultatov pa ne bi bilo brez dobrega predavateljskega kadra in dobrega sodelovanja z gospodarstvom. Povezuje nas praktično izobraževanje študentov, reševanje realnih problemov v podjetjih skozi nastajanje diplomskih del in predavatelji, ki prihajajo iz gospodarstva. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem predavateljem, mentorjem in predstavnikom gospodarstva za nenadomestljiv prispevek k izvedbi izobraževalnega procesa in s tem tudi k uspešnemu delu naše šole.

Tudi letos smo podelili nagrade najboljšim diplomantom generacije 2020 in to so:
Jernej Piškur – ASM,
Iztok Topler – GRA,
Adnan Hrvić – MEH in
Andrej Cigale – STR.

Zlati diplomant 2022 pa je Andrej Cigale.

Zlati diplomant 2022 pa je Andrej Cigale.

Priznanje Naj mentor 2022 pa si je prislužil dr. Ivan Gubenšek, saj je bil v tem letu mentor 16 diplomantom.

Nekaj utrinkov s podelitve:Podelitev diplom 2021

Na Višji strokovni šoli Šolskega centra Celje bi v mesecu novembru, tako kot mnoga leta nazaj, podelili diplome, in sicer že 25. generaciji diplomantov naše šole. Načrtovano slovesno podelitev diplom in srečanje z diplomanti smo morali zaradi koronavirusa in vseh v zvezi s tem prepovedi ter omejitev odpovedati. Ob tej priložnosti se vsem diplomantom generacije 2021 opravičujemo, ker niste bili deležni svečane podelitve diplomskih listin, in da so pri tem bili prikrajšani tudi vaši najbližji, ki bi jih povabili na podelitev. Verjamemo pa, da v danih trenutkih niste nič manj ponosni, veseli in zadovoljni, da ste prišli do enega od zadanih ciljev.

V letošnjem letu si je z diplomo pridobilo strokovni naziv inženir oz. inženirka 102 diplomanta, in sicer 50 iz strojništva, 17 iz področja gradbeništva, 19 iz mehatronike in 16 iz avtoservisnega menedžmenta.

Med diplomanti je 65 študentov rednega in 37 študentov izrednega študija.

V 25 letih delovanja višje strokovne šole je na naši šoli diplomiralo 2.657 diplomantov v petih višješolskih programih.

Višja strokovna šola že šestindvajseto leto sodeluje pri razvoju in vzgoji inženirskega kadra v slovenskem prostoru. Vseh teh rezultatov pa ne bi bilo brez dobrega predavateljskega kadra in dobrega sodelovanja z gospodarstvom. Povezuje nas praktično izobraževanje študentov, reševanje realnih problemov v podjetjih skozi nastajanje diplomskih del in predavatelji, ki prihajajo iz gospodarstva. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem predavateljem, mentorjem in predstavnikom gospodarstva za nenadomestljiv prispevek k izvedbi izobraževalnega procesa in s tem tudi k uspešnemu delu naše šole.

Tudi letos smo podelili nagrade najboljšim diplomantom generacije 2021 in to so:

Miha Močnik – ASM,

Dragan Stanković – GRA,

Dejan Pekovšak – MEH in

David Kuhar – STR.

Zlati diplomant 2021 pa je David Kuhar.

Priznanje Naj mentor 2021 pa si je prislužil dr. Ivan Gubenšek, saj je bil v tem letu mentor 17 diplomantom.

 

 


Podelitev diplom 2020

Na Višji strokovni šoli Šolskega centra Celje bi v mesecu novembru, tako kot vsa leta nazaj, podelili diplome, in sicer že 24. generaciji diplomantov naše šole. Načrtovano slovesno podelitev diplom in srečanje z diplomanti smo morali zaradi koronavirusa in vseh v zvezi s tem prepovedi ter omejitev odpovedati. Ob tej priložnosti se vsem diplomantom generacije 2020 opravičujemo, ker niste bili deležni svečane podelitve diplomskih listin, in da so pri tem bili prikrajšani tudi vaši najbližji, ki bi jih povabili na podelitev. Verjamemo pa, da v danih trenutkih niste nič manj ponosni, veseli in zadovoljni, da ste prišli do enega od zadanih ciljev.

V letošnjem letu si je z diplomo pridobilo strokovni naziv inženir oz. inženirka 75 diplomantov, in sicer 35 iz strojništva, 13 iz področja gradbeništva, 20 iz mehatronike in 7 iz avtoservisnega menedžmenta. Med diplomanti je 49 študentov rednega in 26 študentov izrednega študija. V 24 letih delovanja višje strokovne šole je na naši šoli diplomiralo 2.565 diplomantov v petih višješolskih programih. Višja strokovna šola je tako dala velik doprinos k razvoju in vzgoji inženirskega kadra v slovenskem prostoru. Vseh teh rezultatov pa ne bi bilo brez dobrega predavateljskega kadra in dobrega sodelovanja z gospodarstvom, ki nas povezuje praktično izobraževanje študentov, reševanje realnih problemov v podjetjih skozi nastajanje diplomskih del in predavatelji, ki prihajajo iz gospodarstva. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem predavateljem, mentorjem in predstavnikom gospodarstva za nenadomestljiv prispevek k izvedbi izobraževalnega procesa in s tem tudi k uspešnemu delu naše šole.

Tudi letos smo podelili nagrade najboljšim diplomantom generacije 2020 in to so: Marko Obreza – ASM, Jožef  Bencak – GRA, Jaka Slomšek – MEH in Brigita Pogačar – STR. Zlati diplomant 2020 pa je Jožef  Bencak.

Priznanje Naj  mentor 2020 pa si je prislužil dr. Ivan Gubenšek, saj je bil v tem letu mentor 14 diplomantom.

Diplomanti2020 Small


Podelitev diplom 2019

Slovesna podelitev diplom je potekala v ponedeljek, 25. 11. 2018 v Narodnem domu Celje.  V letu 2019 je na višji strokovni šoli diplomiralo  80 diplomantov, in sicer v programu Strojništvo 39, Gradbeništvo 18,  Mehatronika 14 in Avtoservisni menedžment 9.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednji diplomanti:  Martin VERBIČ – avtoservisni menedžment, Tjaša MIHORIČ – gradbeništvo, Jan KRALJ– mehatronika in Tilen RAMŠAK – strojništvo.

Najboljši in najuspešnejši med vsemi diplomanti je bil  Jan Kralj, ki je postal zlati diplomant. 

Naslov Naj mentor leta 2019 pa si je prislužil predavatelj dr. Ivan GUBENŠEK.


Podelitev diplom 2018

Slovesna podelitev diplom je potekala v sredo, 28. 11. 2018 v Narodnem domu Celje.  V letu 2018 je na višji strokovni šoli diplomiralo 92 diplomantov, in sicer v programu Strojništvo 47, Gradbeništvo 21,  Mehatronika 11 in Avtoservisni menedžment 13.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednji diplomanti:  Nik PIŠOTEK – avtoservisni menedžment, Robi KOVAČ – gradbeništvo, Jan JURIŠIĆ– mehatronika in Klemen TRUPI – strojništvo.

Najboljši in najuspešnejši pa je bil Klemen TRUPI, ki je postal zlati diplomant. 

Naslov Naj mentor leta 2018 pa si je prislužil predavatelj dr. Ivan GUBENŠEK.


Podelitev diplom 2017

Slovesna podelitev diplom je potekala v torek, 28. 11. 2017 v narodnem domu Celje.  V letu 2017 je na višji strokovni šoli diplomiralo 90 diplomantov in sicer v programu Strojništvo 32, Gradbeništvo 25,  Mehatronika 21 in Avtoservisni menedžment 12.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednji diplomanti:  Peter Drnovšek – avtoservisni menedžment, Karmen Majger – gradbeništvo, Gregor Germadnik – mehatronika, Tea Horvat – strojništvo.

Med najboljšimi in  najuspešnejšimi pa je bila Tea Hrovat, ki je postala zlata diplomantka. Naj mentor leta 2017 pa je dr. Aleš Lesnika.


Ob 20 letnici šole smo še posebej svečano podelili diplome vsem tistim, ki so diplomirali v jubilejnem letu 2016. V 20 letih delovanja  je na šoli diplomiralo 2.229 diplomantov, in sicer v petih višješolskih programih.

 

Najboljši diplomanti 2016
Najboljši diplomanti 2016. Več v albumu slik >>

Podelitev diplom 2016 ob 20 letnici VSŠ Celje

V letu 2016 je diplomiralo 75 diplomantov, in sicer v programu:

Strojništvo 36,
Gradbeništvo 28,
Mehatronika 10,
Avtoservisni menedžment 1.
Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednji diplomanti: Bojan Lamot, študent mehatronike, Vedran Danojević, študent gradbeništva, Matjaž Koradej, študent strojništva.

Matjaž Koradej pa je zlati diplomant generacije 2016.

Album slik s podelitve diplom ob 20 letnici VSŠ Celje v letu 2016 >>


Album svečane podelitve diplom za leto 2015.
Album svečane podelitve diplom za leto 2015.

Podelitev diplom 2015

V letu 2015 je diplomiralo 71 diplomantov, in sicer v programu:

Strojništvo 35,
Gradbeništvo 14,
Mehatronika 14,
Avtoservisni menedžment 2.
Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednji diplomanti: Aleš Kos, študent avtoservisnega menedžmenta, Tomaž Urankar, študent mehatronike, Janja Ožir Trbežnik, študent gradbeništva, Matej Žlegel, študent strojništva in Peter Irman. Matej Žlegel pa je zlati diplomant generacije 2015.

 


 Album svečane podelitve diplom za leto 2014.
Album svečane podelitve diplom za leto 2014.

Podelitev diplom 2014

V letu 2014 je diplomiralo 43 diplomantov, in sicer v programu:

Strojništvo 14,
Gradbeništvo 13,
Mehatronika 13,
Logistično inženirstvo 3.
Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednji diplomanti (z leve):

Gregor Lajlar, študent logističnega inženirstva, Denis Bolte, študent mehatronike, Damijan Arnšek, študent gradbeništva, Gregor Ivič, študent strojništva.  Denis Bolte pa je zlati diplomant generacije 2014.

 


 

Album svečane podelitve diplom za leto 2013.
Album svečane podelitve diplom za leto 2013.

Podelitev diplom 2013

V letu 2013 je diplomiralo 45 diplomantov, in sicer v programu:
Strojništvo 17,
Gradbeništvo 16,
Mehatronika 3,
Promet/Logistično inženirstvo 9.
Podeljene so bile tudi diplome 20 diplomantom, ki so diplomirali v izrednem roku decembra 2012.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti (na sliki od leve proti desni):  Sanja Krnjak, redna študentka gradbeništva, Rok Suhadolnik, izredni študent mehatronike, Andrej Blaj, izredni študentk logističnega inženirstva; Rok Gojznik, redni študent strojništva. Andrej Blaj pa je zlati diplomant generacije 2013.

 


 

Album svečane podelitve diplom za leto 2012.
Album svečane podelitve diplom za leto 2012.

Podelitev diplom 2012

V letu 2012 je diplomiralo 188 diplomantov, in sicer v programu:

Strojništvo 76 diplomantov,
Gradbeništvo 70 diplomantov,
Mehatronika 38 diplomantov,
Promet/Logistično inženirstvo 4 diplomanti.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti (na sliki od leve proti desni): Mehatronika izredni – Franc Dornik, Gradbeništvo redni – Aljaž Pečolar, Gradbeništvo izredni – Tomaž Potočnik, Strojništvo redni – Damjan Tržan, Strojništvo izredni – Anita Lužnik (ZLATA DIPLOMANTKA 2012), Mehatronika redni – Boštjan Kotnik, Promet, logistika izredni – Elvis Šuligoj.

 


 

 Album svečane podelitve diplom za leto 2011.
Album svečane podelitve diplom za leto 2011.

Podelitev diplom v letu 2011

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 110 študentov.
V programu Gradbeništvo je skupaj diplomiralo 77 študentov.
V programu Mehatronika je skupaj diplomiralo 33 študentov.
V programu Logistično inženirstvo je diplomiralo 5 študentov.
Vse skupaj je v letu 2011 diplomiralo 225 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Denis Dolšak, Gradbeništvo redni – Goran Kraljević, Strojništvo izredni – Aleš Slapar (ZLATI DIPLOMANT 2011 (na sliki manjka)), Strojništvo redni – Jožef Leva, Mehatronika izredni – Gregor Preprotnik,  Mehatronika redni – Domen Ačkun, Promet izredni – Goran Smiljanić, Strojništvo Ravne – Vojko Robnik (na sliki manjka).

 


Album podelitev diplom od leta 1998 do 2010.
Album podelitev diplom od leta 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2010

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 93 študentov.

V programu Gradbeništvo je skupaj diplomiralo 64 študentov.

V programu Mehatronika je skupaj diplomiralo 10 študentov.

V programu Logistično inženirstvo je diplomiralo 5 študentov.

Vse skupaj je v letu 2010 diplomiralo 172 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Danijel Baša, Gradbeništvo redni – Davorin Satler, Strojništvo izredni – Matjaž Kumer – ZLATI DIPLOMANT 2010, Strojništvo redni – Matej Vrhovnik, Mehatronika izredni – Boštjan Kolbič, Mehatronika redni – Jernej Bergant, Logistika izredni – Robert Pantner.


 

Album podelitev diplom od leta 1998 do 2010.
Album podelitev diplom od leta 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2009.

V programu Strojništvo je v Celju skupaj diplomiralo 75 študentov, na Ravnah na Koroškem pa še 26 študentov.
V programu Gradbeništvo je skupaj diplomiralo 55 študentov.
V programu Mehatronika je skupaj diplomiralo 15 študentov.
V programu Logistično inženirstvo je diplomiralo 6 študentov.
Vse skupaj je v letu 2009 diplomiralo 177 študentov.
Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Polonca Bajc, Gradbeništvo redni – Goran Dimitrijević, Strojništvo izredni CE – Silvester Kolar, Strojništvo redni CE – Primož Škrbinc, Mehatronika izredni – Miran Fendre – ZLATI DIPLOMANT 2009, Mehatronika redni – Mitja Skok, Promet izredni – Jože Novak, Strojništvo izredni Ravne – Aleš Marjan Kosaber, Strojništvo redni Ravne – Davorin Vrhovnik.

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2008

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 117 študentov.
V programu Gradbeništvo skupaj diplomiralo 61 študentov.
V programu Mehatronika je diplomiralo 11 diplomantov izrednega študija.
V programu Promet pa sta diplomirala 2 diplomanta.

Vse skupaj je v letu 2008 diplomiralo 191 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Radislav Milutin, Gradbeništvo redni – Matej Pukšič, Strojništvo izredni CE – Daniel Keše, Strojništvo redni CE – Marija Jeraj, Mehatronika izredni – Robert Črešnar, Promet izredni – Anamarija Turnšek, Strojništvo izredni Ravne – Erika Vitko, Strojništvo redni Ravne – Maja Berložnik.

 


 

Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2007

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 83 študentov, od tega 31 rednih in 52 izrednih.

V programu Gradbeništvo skupaj diplomiralo 53 študentov, od tega 16 rednih in 37 izrednih.

Vse skupaj je v letu 2007 diplomiralo 136 študentov. Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Mateja Košir, Gradbeništvo redni – Vladimir Antolić, Strojništvo izredni – Robert Kolednik, Strojništvo redni – Urban Tajnšek. 

 

 

 

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2006

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 84 študentov, od tega 27 rednih in 57 izrednih.

V programu Gradbeništvo skupaj diplomiralo 41 študentov, od tega 8 rednih in 33 izrednih.

Vse skupaj je v letu 2006 diplomiralo 125 študentov. Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Denis Čehajić, Gradbeništvo redni – Alen Tkalec, Strojništvo izredni – Tomaž Sedar, Strojništvo redni –Matej Zajc. 

 

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2005

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 89 študentov, od tega 29 rednih in 60 izrednih.
V programu Gradbeništvo skupaj diplomiralo 67 študentov, od tega 10 rednih in 57 izrednih.
Vse skupaj je v letu 2005 diplomiralo 156 študentov. Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: 
Strojništvo izredni – Franc Nareks, Gradbeništvo izredni – Lidija Lupše, Strojništvo redni – Mitja Goltnik,  Gradbeništvo redni – Jani Tavčar.

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2004

V programu Strojništvo je skupaj diplomiralo 101 študentov, od tega 44 rednih in 57 izrednih.
V programu Gradbeništvo skupaj diplomiralo 67 študentov, od tega 12 rednih in 55 izrednih.
Vse skupaj je v letu 2004 diplomiralo 168 študentov.
Najvišje ocene in s tem priznanje so dosegli naslednje diplomantke in diplomanti: Gradbeništvo izredni – Mediževec Marica, Strojništvo izredni – Šelih Zlatko, Strojništvo redni – Romih Aleš, Gradbeništvo redni – Ledinšek Andrej.

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2003

V programu strojništvo je skupaj diplomiralo 77 študentov, od tega 38 rednih in 39 izrednih.
V programu gradbeništvo je skupaj diplomiralo 81 študentov, od tega 17 rednih in 64 izrednih.
Vse skupaj je v letu 2004 diplomiralo 158 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje za najboljše študente so dosegli naslednji diplomanti: Marjan Lakner – strojništvo – redni program, Sebastijan Suhovršnik – strojništvo – izredni program, Janez Ciperle – gradbeništvo –izredni program, Darko Žalik – gradbeništvo – redni program.

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2002

V programu strojništvo je skupaj diplomiralo 64 študentov, od tega 25 rednih in 39 izrednih.
V programu gradbeništvo je skupaj diplomiralo 70 študentov, od tega 7 rednih in 63 izrednih.
Vse skupaj je v letu 2002 diplomiralo 134 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje za najboljše študente so dosegli naslednji diplomanti: Strojništvo izredni – Jože Bricl, Gradbeništvo izredni – Roman Očišnik, Gradbeništvo redni – Peter Posinek, Strojništvo redni – Roman Zupanc.

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2001

V programu strojništvo je skupaj diplomiralo 52 študentov, od tega 32 rednih in 52 izrednih.
V programu gradbeništvo je skupaj diplomiralo 44 študentov, od tega 0 rednih in 44 izrednih.
Vse skupaj je v letu 2001 diplomiralo 96 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje za najboljše študente so dosegli naslednji diplomanti: Strojništvo izredni – Marko Založnik, Gradbeništvo izredni – Karmen Koželjnik, Strojništvo redni – Ervin Kotnik.

 

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 2000

V programu strojništvo je skupaj diplomiralo 26 rednih študentov.
Vse skupaj je v letu 2000 diplomiralo 26 študentov.
Najvišje ocene in s tem priznanje za najboljšega študenta je dosegel naslednji diplomant: Strojništvo redni – Boris Gosar.

 

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 1999

V programu strojništvo je skupaj diplomiralo 14 rednih študentov.
Vse skupaj je v letu 1999 diplomiralo 14 študentov.

Najvišje ocene in s tem priznanje za najboljšega študenta je dosegel naslednji diplomant:

Strojništvo redni – Dušan Kolenc. 

 


Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.
Album podelitev diplom na VSS od 1998 do 2010.

Podelitev diplom v letu 1998

V programu strojništvo je skupaj diplomiralo 26 rednih študentov.

Vse skupaj je v letu 1998 diplomiralo 26 študentov.
Najvišje ocene in s tem priznanje za najboljšega študenta je dosegel naslednji diplomant:

Strojništvo redni – Uroš Jegrišnik. 

 

Skip to content