Predsednik komisije za kakovost in ravnatelj Višje strokovne šole ŠC Celje sta na redno povabilo Skupnosti VSŠ obiskala 12. konferenco Kakovosti v višjih strokovnih šolah, kjer smo izmenjali mnenja, pridobili nove smernice EU in z njimi nove poglede na višje šolstvo ter prepoznali nekaj plodov kakovostnega dela višjih strokovnih šol.

V okviru konference je skupnost VSŠ podelila tudi priznanja in nagrade diplomantom, mentorjem na šoli in mentorjem v podjetju za najboljše diplome.

Letos so  nagrado prejeli tudi trije deležniki naše višje strokovne šole Celje.

Andrej Klaužer, mentor iz Avto hiše Strašek je prejel priznanje za najboljšega mentorja v podjetju. Podjetje sodeluje z VSŠ Celje in oogoča praktično izpobraževanje in izdelavo diplomskih nalog študentom VSŠ.

Diplomant Žiga Jelen je prejel priznanje za diplomsko delo z naslovom Izdelava zaščitnega sistema na dirkalnem sekvenčnem menjalniku za podjetju AZM.

mag. Matej Ozebek, mentor in ravnatelj VSŠ Celje pa je prejel priznanje za mentorstvo pri diplomskem delu z naslovom Izdelava zaščitnega sistema na dirkalnem sekvenčnem menjalniku za podjetju AZM.

priznanja 12-konf-kakovost za VSŠ Celje

 

Več o aktivnostih in delu na konferenci si lahko preberete na spletni strani skupnosti VSŠ (https://www.skupnost-vss.si/uspesna-12-konferenca-kakovost-v-visjih-strokovnih-solah/)


Na šoli gostiteljici konference Višji šoli za gostinstvo Bled ( https://www.vgs-bled.si/ ) je isti dan potekalo mednarodno tekomovanje barmanov, kjer so se med seboj pomerile študentske ekipe iz različnih držav. Udeležence konference so prijazno povabili, da smo si ogledali tudi del tega tekmovanja.

 

 

Skip to content