Na višji strokovni šoli smo letos pripravili dva informativna dneva za bodoče študente VSŠ. V petek, 09. 2. 2018, ob 10. uri za redni študij, ob 16. uri za redni in izredni študij in v soboto, 10. 2. 2018, ob 9. uri za redni in izredni študij smo pripravili predstavitev vseh študijskih programov na šoli. Kandidati za študij so prejeli brošure z opisi, predmetnike, informacije o vpisu, opremljenosti naših laboratorijskih prostorov in predavalnic ter jim odgovorili na vsa njihova vprašanja.

Letos je bilo precej več zanimanja za študij  kakor lansko leto, kar je znak, da gospodarstvo potrebuje dober in usposobljen kader ter je pripravljeno študentom pomagati tako preko štipendij in ob diplomiranju tudi z zaposlovanjem.

 

Če se informativnih dni na VSŠ niste mogli udeležiti vas vabimo, da si pregledate zbrane informacije na tej spletni strani ali naslovite vaše vprašanje glede študija na naš referat preko elektronske pošte na: vss@sc-celje.si .

 

Si želite pridobiti nova znanja, ki bodo uporabna v praksi in vam bodo nudila veliko možnosti za dobro zaposlitev na področju avtoservisnega menedžmenta,  gradbeništva, mehatronike ali strojništva. Ker je že splošno znano, da delodajalci zelo potrebujejo strokovni kader, mnogi nudijo tudi štipendije in opravljanje prakse ter ob koncu študija tudi zaposlitev. Več si lahko preberete v naši rubriki “Ponudbe za delo” na naši naslovni strani.

V okviru študija VSŠ zelo dobro sodeluje s številnimi podjetji preko vsakoletnih projektov, pri katerih študenti pod vodstvom mentorjev delajo na konkretnih izzivih podjetij. Več o različnih projektih v zadnjih treh letih si lahko preberete na naši spletni strani, kjer smo na kratko predstavili nekatere izmed njih.

 

Za več informacij o programih si s klikom na sliko prenesi brošuro z opisi študijskih programov VSŠ
Za več informacij o programih si s klikom na sliko prenesi brošuro z opisi študijskih programov VSŠ

Nekaj razlogov o tem, zakaj so se vpisali na VSŠ v program mehatronike študenti letošnjih prvih letnikov  so posneli kar na film, ki si ga lahko ogledate tukaj >>

 

Več informacij o programih si lahko poiščete že sedaj v priloženi elektronski brošuri. 

Spletni-katalog-VSS
Za listanje po katalogu programov klikni levi gumb miške.

 Prenos brošure na svoj računalnik >> Študijski programi na VSŠ.pdf (0,6 MB)

Skip to content