Sodobna znanja iz področja avtoserviserstva v sodelovanju z A2S

 
V sodelovanju s podjetjem A2S iz Celja smo 17. 2. 2023 na Višji strokovni šoli Šolskega centra Celje pripravili predstavitevvključevanja najsodobnejših tehnologij v študijski program avtoservisni menedžment.

Na področju avtoservisiranja je v zadnjih letih veliko novosti, še posebej se tehnologije spreminjajo z uvajanjem električnih avtomobilov, z uporabo mobilnih aplikacij, z uvajanjem novih materialov, z brezkontaktnim servisiranjem, s povezovanjem vozil s pametnimi napravami in z diagnosticiranjem na daljavo, zato tudi vsa ta znanja sproti vključujemo v naš študijski program.


Predstavitev študija gradbeništva na Srednji gradbeni šoli in gimnaziji Maribor

Predstavitve za dijake tehničnega programa gradbeništvo, ki je bila 13. 2. 2023, se je udeležilo 27 dijakov, 27. 2. 2023 pa je na predstavitev za dijake programa PTI prišlo 35 dijakov.

Dijake je zanimalo predvsem, kakšni so pogoji za vpis na višjo šolo, kako poteka izobraževanje, kakšne so obremenitve s šolskim delom, kako izgleda tipičen dan študenta, kako in kje lahko opravljajo delovno prakso, kakšne so možnosti za vključitev v izobraževanje v tujini v okviru programa Erasmus , kakšne so možnosti za bivanje v študentskem domu, ali ponujamo mentorstvo in svetovanje, kakšna je oprema in infrastruktura šole ter kakšne obšolske dejavnosti jim nudimo.

 

 

 


Vabilo na karierni sejem v Celjskem mladinskem centru

Celjski mladinski center in informacijska točka EUROPE DIRECT Savinjska, v sodelovanju s Skupnostjo višjih strokovnih šol, vljudno vabijo k udeležbi na Kariernem sejmu za mlade, ki se bo odvil v torek, 7. 2. 2023, z začetkom ob 10.00 uri, v dvorani Celjskega mladinskega centra.

Več o dogodku >> 

 


Predavanje Motivacija za učenje

Vabilo na predavanje Motivacija za učenje


TVU 2020: Predavanje LinkedIn

Usposabljanje mentorjev PUD in PRI

VABILO na usposabljanje mentorjev PUD in PRI
Prijavnica


START:UP ŠOLA

Vabilo na “START:UP ŠOLO”


Razpis Erasmus+ 2018/19

Razpis


Skip to content