V četrtek, 16. 2. 2017  ob 16. uri smo na VSŠ Celje povabili naše nekdanje diplomante (preko 2200) na ustanovni zbor. V prvem delu so udeleženci prisluhnili predstavitvi tematike Industrija 4.0, ki je v sedanjem času zelo aktualna in govori o gibanjih in usmeritvah pri oblikovanju naše celotne družbe tudi v prihodnjem stoletju.

Prav je, da se na sodobne izzive družbe aktivno pripravimo, zato je pomemben tudi glas vsakega posameznika. V medijsko zelo glasnem svetu, se posameznik večkrat ne sliši ali ne opazi, zato je prav, da se povezujemo med seboj in oblikujemo močna stališča, ki bodo slišana, predvsem pa v pomoč in oporo posameznikom, da v težavah ni sam, ampak se morda tudi drugi na svojih delovnih področjih srečujejo s podobnimi izzivi, težavami  ali uspehi.

V drugem delu srečanja so udeleženci izvolili svoje predstavnike, ki bodo klub vodili naprej.

Člani Sveta Kluba diplomantov so:

  • Klemen Ravnikar – ASM + PRO/LOG,
  • Alenka Es – GRA,
  • Jernej Bergant – MEH,
  • Martin Ferjuc – STR,
  • Alojz Razpet – ravnatelj VSŠ.

Člani Sveta Kluba diplomantov so izmed svojih članov za predsednico Kluba diplomantov izvolili Alenko Es, in sicer za obdobje 2 let.

Vsem izvoljenim želimo uspešno delo.

V bodoče se načrtuje še  postavitev spletnega portala, ki bo omogočal povezovanje in sodelovanje med vsemi člani.

Ob koncu srečanja smo smo se predavatelji in diplomanti v zanimivih pogovorih ob piškotih in pijači zadržali vse do 20. ure.

Predstavitev tematike INDUSTRIJA 4.0.
Ustanovitev Kluba diplomantov VSŠ, 16.2.2017
Ustanovitev Kluba diplomantov VSŠ, 16.2.2017
Skip to content
Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje.Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. Onemogočite jih lahko v nastavitvah vašega brskalnika (nekatere storitve potem morda ne bodo delovale).