PRIDRUŽITE SE KRONOTERMOVI EKIPI!

[Tehnik v proizvodnji] – Ponujamo vam karierno rast, stimulativno plačilo in dovolj prostega časa v prijaznem delovnem okolju.

Smo vodilno slovensko podjetje, ki proizvaja izredno tihe toplotne črpalke, s sedežem na Gomilskem, neposredno v bližini avtoceste.

Delo poteka v mladem in ambicioznem kolektivu na zelo perspektivnem področju obnovljivih virov energije. Smo družinsko podjetje, zelo prijazno do naših zaposlenih, zato delo poteka enoizmensko, od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro.

Podjetje Kronoterm je sinonim za tihe in kakovostne toplotne črpalke že vse od leta 1976. Smo domači razvijalci in proizvajalci toplotnih črpalk ter ogrevalnih sistemov. V naši družini je preko 85.000 zadovoljnih uporabnikov naših toplotnih črpalk iz širšega področja Evrope. Smo navdušenci nad novimi tehnologijami, ki jih poskušamo vpeljati v naše izdelke ter uporabnikom ustvariti čim bolj prijazno uporabniško izkušnjo.

Delovno mesto: Iščemo tehničnega sodelavca v proizvodnji.

Nudimo vam:

 • stimulativno plačilo z nagradami za delovno uspešnost,
 • strokovno, dinamično in pozitivno delovno okolje,
 • usposabljanje na področju delovnega mesta in pridobivanje širokega strokovnega znanja.

 

Katera znanja potrebujete?

 1. IV. ali V. stopnja strokovne izobrazbe (tehnična izobrazba je prednost)
 2. želja po novem znanju in usposabljanju
 3. sposobnost dela v ekipi in veselje do dela z ljudmi
 4. vozniški izpit B kategorije

Vaše delovno mesto bo zajemalo:

 • sestava elektro podsklopov
 • ožičenje naprav
 • kontrola izdelkov
 • lotanje

Lokacija: Sedež podjetja Kronoterm je na Gomilskem v prečudoviti Savinjski dolini in ob neposredni bližini avtoceste. To je dodaten razlog, zakaj se pridružiti naši ekipi, saj boste zaradi bližine avtoceste privarčevali pri času ter imeli več časa za družino in življenje poleg svoje službe.

 

Za prijavo pošljite svoj CV in pisna dokazila o izpolnjevanju pogojev na elektronski naslov sebastijan.sorcan@kronoterm.com do 31. 6. 2022 s pripisom/zadevo “Tehnik v proizvodnji”.

 

Skip to content