Na Višji strokovni šoli Šolskega centra Celje smo imeli v petek 14.2. in soboto 15.2.2020 informativni dan, kjer smo predstavili način študija na VSŠ ter skušali osvetliti priložnosti, ki se vam odpirajo z znanjem in veščinami, ki jih boste pridobili med študijem.

Na šoli lahko izberete med štirimi višješolskimi programi avtoservisni menedžment, gradbeništvo, mehatronika in strojništvo. Če se predstavitve informativnega dneva niste mogli udeležiti, pa bi si vseeno radi ogledali, kaj vam na šoli med študijem in praktičnim izobraževanjem lahko ponudimo vas vabimo, da si ogledate filme, v katerih smo skušali na kratek in jedrnat način pokazati nekaj utrinkov iz našega vsakdana. Izbirate lahko med filmom, ki prikazuje vse študijske programe ali pa izberete točno določen program za katerega ste se morda že odločili.

Morda ni odveč še enkrat poudariti, da so vsi višješolski programi:

  • zelo praktično naravnani;
  • v primeru rednega študija trajajo le dve leti, pri izrednem pa je študij prilagojen in se izvede v treh letih;
  • vključujejo vsako leto dva meseca prakse v podjetju, kjer ob pomoči  mentorjev v podjetju in na šoli delate na konkretnih nalogah industrije in realni strojni in programski opremi;
  • ob koncu študija z uspešno opravljeno diplomo pridobite naziv inženirja;
  • vam odpira dobre možnosti zaposlitve, ker industrija potrebuje veliko več dobro usposobljenih strokovnjakov, kot jih je trenutno na voljo na trgu dela.

Video predstavitve dela in študija na VSŠ Celje po posameznih programih

Avtoservisni menedžment

Gradbeništvo

 

Mehatronika

Strojništvo

 

 


Nekaj koristnih in zanimivih informacij o študiju na VSŠ Celje in bivanju v mestu Celje si lahko ogledate tudi tukaj:

Brošura programov: Strojništvo, Gradbeništvo, Mehatronika in Avtoservisni menedžment – 7-1-2016.pdf (0,6 MB)

Študijski vodnik.pdf    (verzija 22-6-2015) (6.2 Mb) >>


Skip to content